• VI ER NÅ OGSÅ PÅ FACEBOOK !

Du finner oss ved å søke : Stavsberg barnehage. Her vil det komme unike øyeblikks bilder fra vår barnehagehverdag. Følg oss da vel!

• 4-åringene traff selveste Teskjekjerringa i skogen i dag!

Tenk å møte Teskjekjerringa i skogen når vi var på tur!!! også fikk vi være med henne på masse rart og spennende i mange timer. Vi fikk blant annet høre fortelling om Teskjekjerring, vi hengte opp meiseboller og epler til fuglene til jul, og vi lagde en flott krans og tente hvert vårt lys som skulle være for alle folk og dyr.
    En flott opplevelse for store og små!

• Pepperkake baking av baker gutt

Vi fikk i fellessamlingen i dag besøk av bake mester harepus, baker gutten og Mikkel rev.
    Stort engasjement hos aktørene og vi i salen hadde det veldig gøy..... også fikk vi alle smake pepperkaker etterpå!

• GULERØTTER ER GODT

Er det ikke fantastisk, og godt og sundt er det også!

• GRØNT OG GODT

Fra frø til herlige egen dyrkede grønnsaker. Vi har fra tidlig i sommer og frem til nå kost oss med ulike grønnsaker fra drivhuset og kjøkkenhagen vår. En meget spennende prosess for små og store.

• BESØK AV BRANNBILEN

Stor begeistring da vi fikk besøk av brannbilen i dag. Her fikk barna prøvd brannslangen, hjelmer og utforsket hvordan brannbilen er innvendig. Hele uken er viet brannvern.

• VI HAR FÅTT OSS DRIVHUS!!!

Små og store vil rette en kjempe stor takk til Simen Sollien, Pål Strand og Odd Ingvar Klokkerhaug som har lagt ned mange timer for at vi nå kan dyrke masse spennende i det nye drivhuset vårt!

• Bukkene Bruke vender tilbake

På fredag den 27.mai får vi her i barnehagen besøk av Teater inn landet med forestillingen "Bukkene Bruse vender tilbake". Dette gleder vi oss til!

• BARNEHAGEOPPTAKET 2017/2018

Ute etter barnehageplass fra august 2017? Da kan du/dere gå inn på Ringsaker kommune sin nettside - barnehageportalen.
    Vi ønsker dere hjertelig velkommen til å ta kontakt med oss i Stavsberg barnehage, og vi tar gjerne i mot besøk. Husk søknadsfrist 1. mars 2017.

• BURSDAGSFEIRING - BARNEHAGEN VÅR ER 20 ÅR

Den 23. november holdt vi et STORT bursdagsselskap, litt på forskudd, da barnehagen vår blir 20 år den 27.desember. VI hadde leid gymsalen på Stavsberg skole for å få plass til alle sammen. Klovnen Knerten gjorde stor suksess med sitt trylleshow. På en skikkelig bursdag så måtte det også bli pølser og kaker. En herlig kveld for store og små.

• Bonanza Kids på besøk

Vi hadde i dag besøk av gutta i Bonanza Kids. De har laget sangene til FORUTS Barneaksjon "Gode venner i Nepal". Dette er noe vi har jobbet med på huset i hele oktober, så dette var gøy for store og små!

• VI ER 20 ÅR!!! HIPP HIPP HURRA!

De ansatte reiste til fantastiske Lofoten helgen 25.-27. september for å feire at Stavsberg barnehage er blitt 20 år.

• FORSKERFRØ KONFERANSE PÅ HAMAR

3 forventningsfulle ansatte deltok den 22.september på Regional forskerfrø konferanse på Hamar

• MÅNEDSPLANER

Nå ligger månedsplanene ute på nettsiden for alle avdelingene.
    Dere går inn via fanen "Min barnehage" og trykker på "For foreldre".
    Da får dere tilgang til foreldresiden hvor deres barn går. Her vil MÅNEDSPLANEN for hver måned komme opp som en nyhet.

• VELKOMMEN TIL NYTT BARNEHAGEÅR

Dette har vi gledet oss til alle sammen, store som små. Nå starter vi opp med et nytt barnehageår, og vi ønsker alle ny barn og foreldre velkommen til oss.

• SMÅSAMLEREN ENDELIG PÅ PLASS

Oi oi, så spennende!!! Alle barn og voksne fulgte spent med når småsamleren vår endelig kom.

• SOMMERFEST MED MARKED

Den 2.juni avholder vi Sommerfest med marked her i barnehagen fra kl. 16.00-18.00.
    Det vil bli salg av blomster og grønnsaker hvor barna har fulgt prosessen fra frø til plante.
    Salg av pølser og hjemmelaget rabarbrasuppe.
    Loddsalg og gratis kaker, og markering av Superklubb barna :-)

• SOMMERTUR TIL JØNSBERG

Vår årlige sommertur, for alle barna, går i år til Jønsberg Gårdsbruk. Vi setter kursen dit tirsdag den 9.juni med buss.
    Her vil vi komme i nærkontakt med store og små dyr.

• FORELDREMØTE MED TEMA NATURVERN

Mandag den 15.09.14 avholdt vi høstens foreldremøte.
    Vi hadde invitert Knut Monsen fra Naturskolen i Hamar hvor agendaen var naturvern.

• ÅRSPLAN FOR BARNEHAGEÅRET 2014/2015

Nå kan du ved et tastetrykk får tilgang til årets årsplan. Her finner du masse nyttige opplysninger om vår barnehage. Linken til årsplanen og et informasjonshefte finner du under bildet på neste side.

• BRA MAT I BARNEHAGEN

Måltidene i barnehagen utgjør en betydelig del av barns totale kosthold. I vår barnehage har vi lagt til rette for at barna skal få gode vaner når det gjelder mat, måltider og hygiene.